Datingprofiel tips

Tips voor een legendarisch datingprofiel

Online dating is een honden-eet-hondenwereld. De meeste mensen maken razendsnelle razernij wanneer ze een dating-app gebruiken, waarbij ze snel een oordeel vellen over foto’s en korte, pittige bios. Als je op zoek bent naar een paar homeruns in plaats van door te slaan, heb je een online datingprofiel nodig dat de aandacht van een swiper trekt.

Het lijkt niet alsof het moeilijk zou zijn, maar het zou je verbazen hoe gemakkelijk het is voor zelfs de meest in aanmerking komende bachelors om snooze-waardige profielen te maken die snel worden gepasseerd. Van wazige foto’s en pijnlijk generieke bios tot lijsten met antipathieën en ongerechtvaardigde arrogantie, het is echt verbazingwekkend om te zien wat sommige mannen denken dat hen een date zal bezorgen.

Maar met een beetje gezond verstand en moeite is het eenvoudig genoeg om een online datingprofiel te maken dat je sociale agenda met veel datums zal vullen. De truc is om het simpel te houden terwijl je je persoonlijkheid laat zien en jezelf onderscheidt van de massa wannabe lotharios.

Wees niet lui

Een geweldig online datingprofiel – een profiel met veel veegbewegingen en date-avonden – is er eentje waar goed over nagedacht is. Het is maar al te gemakkelijk om in de val te lopen door het absolute minimum te doen, maar een beetje inspanning zal een lange weg gaan. Vul vragen in met korte maar boeiende antwoorden; schrijf een bio (ja, je hebt er een nodig) die je persoonlijkheid en interesse laat zien zonder al te veel weg te geven; en als je er niet achter kunt komen wanneer jij of jij geschikt bent, laat dan iemand je profiel doornemen voor spelling en grammatica – zorg dan dat je een remediërende Engelse les krijgt.

Vergeet niet om eerst recensies van websites te lezen voordat u lid wordt zoals ematching reviews en regioswingers reviews.

 

Kies goede foto’s

Wilt u uw kansen om rechts te swipen verbeteren? Kies de juiste reeks foto’s. Pronk met die prachtige mok en winnende glimlach; markeer uw interesses met foto’s van u die op een gitaar tokkelt of surft; en als je een foto hebt van jezelf met een pak aan, nog beter – vrouwen houden van een beetje James Bond-zachtheid. Het zou vanzelfsprekend moeten zijn – maar we doen het hoe dan ook omdat soms zelfs de beste van ons een herinnering nodig heeft – uw foto’s moeten goed belicht en scherp zijn.

Wat je ook doet, vermijd selfies in de sportschool met je shirt omhoog (het schreeuwt dat ik ijdel en oppervlakkig ben), verwijder alle foto’s van jou die op een gedrogeerde tijger rijdt of op een depressief ogende olifant rijdt (je bewijst alleen maar je onwetendheid) en vergeet de beelden van jou omringd door vrouwen in bikini’s (je ziet eruit alsof je overcompenseert). Als je een second opinion nodig hebt, vraag dan een aantal vriendinnen om hun mening of laat je foto’s door Photofeeler lopen, die laat zien hoe vrouwen je slimheid, betrouwbaarheid en aantrekkelijkheid op elke foto beoordelen.