Main

Er zijn tegenwoordig behoorlijk wat dingen veranderd als je een televisie wil kiezen, zeker met 4K televisies van Samsung!

Zoals we allemaal weten, is de flatpanel televisie een nieuwe trend op dit moment, omdat het de voordelen heeft van een laag stroomverbruik en een lage straling. Het is gunstig voor de gezondheid van de mensen. Steeds meer mensen kiezen voor een flatpanel televisie. In 2006 nam de wereldwijde verkoop toe tot achtenvijftig punt zeven miljard van de drieëntwintig miljard in 2003. De parameter van flatpanel televisie is een beetje ingewikkeld. Als mensen kiezen voor een televisie, voelen ze zich wel moeilijk te begrijpen. Hierdoor wordt de keuze voor een geschikte platte televisie een probleem. Er zijn vijf belangrijke punten om te onthouden wanneer je kiest voor een 4K televisie.

De eerste punten: hoe groter het formaat, hoe beter

De laatste jaren zijn er veel platte televisies in groot formaat en overmaat met een lagere prijs. Maar de overmaat of het grote formaat past niet bij alle gezinnen. De grootte is gerelateerd aan de kijkafstand. Bijvoorbeeld, de kijkafstand van 32″ is twee meter, de 37″ is twee punt vier meter en de 47″ is drie meter. Voordat u de grootte van de televisie kiest, moet u de afstand tussen de televisie en de bank meten. Als u niet de juiste maat heeft gekozen, kan dit uw zicht en gezondheid beïnvloeden.

Het tweede punt: het contrast tussen het liquid crystal display (LCD) en het plasmascherm (PDP).

Welke is beter? Wat betreft de vermogensdissipatie heeft het LCD-scherm een lagere vermogensdissipatie dan de PDP. De PDP heeft een ander displayprincipe met LCD. De vermogensdissipatie van LCD staat vast als alleen de helderheid van de achtergrondverlichting gelijk is. Maar de PDP heeft een hogere vermogensdissipatie als de helderheid beter is. De PDP heeft een hoog-contrast en heldere bewegingsgrafiek zonder een achtergebleven vlekje. Als u geen grotere vraag naar televisie heeft, is het LCD-scherm uw beste keuze uit alle beste Samsung televisies. Maar voor sportliefhebbers is de PDP de beste keuze omdat u kunt genieten van een beter beeldeffect.

Welke televisie moet je kiezen voor 120Hz beeldverversing?

Het derde punt: de 120Hz verversingsfrequentie is beter dan de 100Hz? De verversingsfrequentie heeft betrekking op het aantal beelden dat in één seconde kan worden weergegeven. Er wordt gezegd dat hoe hoger de verversingsfrequentie, hoe beter de stabiliteit. Maar het is niet waar. De verversingsfrequentie van PAL-standaardtelevisie is 50Hz. De frequentieverdubbeling is dus 100Hz, niet 120Hz. Als uw televisie NTSC-standaard is, is de 120Hz uw keuze, omdat de verversingsfrequentie van de NTSC-standaard 60Hz is. Maar als uw televisie PAL is, moet u kiezen voor de 100Hz. De 120Hz heeft dezelfde technologie overgenomen met 100Hz.