Babyproducten vergelijken

De beste babyfoon vergelijken op 10beste.com

 

Met een reeks sensoren bewaakt de Miku activiteits- en omgevingsgegevens om de rust van uw kleintje te optimaliseren.

    Verschillende baby product reviews

We hebben een lange weg afgelegd van babyfoons waarmee je gewoon kunt luisteren naar de geluiden en het gehuil van je kind. De Miku Smart Baby Monitor is een goed voorbeeld van hoe geavanceerde videotechnologie en kunstmatige intelligentie samen worden gebruikt om ouders meer informatie te geven over hun slaapbundels van vreugde. Voordat je een baby monitor koopt is het handig om baby product reviews door te nemen.

 

Naast de nu standaardfuncties zoals geluids- en bewegingsdetectie (en niet-bewegingsdetectie), volgt de Miku de ademhalingspatronen van uw kind en verzamelt al deze gegevens in rapporten over verteerbare slaapanalyse. Hoewel sommige minpuntjes die ik tijdens het testen tegenkwam, suggereren dat er nog ruimte is voor verbetering, heeft de Miku alles in huis voor een geweldige babyfoon.

Deze recensie maakt deel uit van TechHive’s dekking van de beste babyfoons, waar u recensies van concurrerende producten zult vinden, plus een handleiding voor kopers over de functies waarmee u rekening moet houden bij het winkelen.

De Miku is aantrekkelijk, met een witte matte afwerking en zilveren bies. De rechthoekige camerabehuizing is bevestigd aan een scharnierende standaard waarmee u de camera naar voren en naar achteren kunt kantelen. De hele eenheid meet 5 inch van boven naar beneden en 2,8 inch over de basis. U kunt de camera vrij op een dressoir of tafel zetten of de meegeleverde wandmontageset gebruiken om hem boven de wieg van uw kind te bevestigen.

 

Baby producten vergelijken

Kleding stof? Ze zijn leuk om aan te raken, gemakkelijk om met de anderen om te gaan

De camera heeft een gezichtsveld van 130 graden en legt video vast in 1080p-resolutie. Het maakt gebruik van infrarood-LED’s voor nachtzicht, dus u hoeft de verlichting niet aan te doen om uw baby ‘s nachts of in een donkere kamer te zien. Met een paar Ole Wolff-luidsprekers bovenop de behuizing en een array met twee microfoons aan de voorkant kun je je stem of een van de vele slaapliedjes aan boord gebruiken om je baby te kalmeren.

 

We raden u aan de Miku Smart Baby Monitor 60 inch boven de wieg te monteren.

De Miku detecteert beweging en geluid en neemt video- en pushmeldingen op je telefoon op wanneer deze wordt geactiveerd door deze activiteit. Omgekeerd zal het een waarschuwing op uw telefoon weergeven, een alarm laten afgaan en video opnemen wanneer er geen beweging wordt gedetecteerd. Alle video’s worden 30 dagen gratis opgeslagen in de cloud.

 

Maar het echte hart van de Miku is de verzameling ademhalingssensoren. Deze meten de ademhalingen van uw baby in ademhalingen per minuut (RPM’s) en combineren deze met bewegingsgegevens om een ​​slaapanalyserapport te produceren. Extra sensoren volgen de temperatuur en vochtigheid van de kamer om contextuele gegevens te verstrekken.

 

Hoe vind ik de beste babyproduct reviews

Michael Ansaldo / IDG Je kunt gedetailleerde gegevens over de activiteit van je baby en de temperatuur en vochtigheid van hun kamer bekijken in Dagelijkse snapshots.

De Miku verbinden met je wifi is vrij eenvoudig. Je downloadt de Miku-app voor iOS of Android, maakt een account aan en voegt het apparaat toe. Het vraagt ​​u om de naam, geboortedatum en geslacht van uw baby in te vullen en vraagt ​​of de baby te vroeg was om de camera te helpen bij het optimaliseren van de slaapanalyserapporten. Vervolgens wordt u door enkele stappen geleid om het apparaat te koppelen en verbinding te maken met uw netwerk. Het hele proces duurde iets meer dan een minuut.

 

Installatie is iets meer betrokken. Hoewel je de camera gewoon op een plat oppervlak kunt plaatsen, krijg je het beste zicht en slaapanalyse door hem 60 inch boven het bed van je baby te monteren. Miku voorziet alle hardware van gedetailleerde montage-instructies – de muurbevestiging bevat zelfs een geïntegreerd niveau dat u kunt verwijderen wanneer u klaar bent. Zodra de houder is bevestigd, schuift u de camerabasis erin en kantelt u de behuizing voor het beste zicht van uw kind, klikt u vervolgens het netsnoer in de houder en steekt u het in de voet van de Miku.

 

Ten slotte moet u de kabelgeleiders installeren om de stroomkabel te verbergen (en elk risico dat uw baby deze zou kunnen grijpen of anderszinset erin verward). Dit is de meest nauwgezette stap, omdat u elke geleider moet uitlijnen om ervoor te zorgen dat deze het snoer bedekt, deze vervolgens in de vorige geleider steekt en met de zelfklevende achterkant aan de muur plakt. Zodra je de vloer hebt bereikt, steek je het snoer in de power brick en steek je de brick in het dichtstbijzijnde stopcontact.

 

De Miku levert prachtige HD-video. Het beeld was scherp en goed verlicht zonder fisheye-vervorming in zowel dag- als nachtzichtmodi. Dit biedt niet alleen een duidelijk venster op de slaapactiviteit van uw kind, maar u kunt er ook uitstekende foto’s en video’s van uw kind mee maken voor het nageslacht.

 

De Miku-app geeft je allerlei inzicht in de activiteit van je baby. Het opent voor de live feed van de camera en camerabediening op de bovenste helft van het scherm, en de huidige activiteit wordt weergegeven op de onderste helft. Als je baby beweegt, zal hij een aantal voetafdrukken en een looptijd van hoe lang hij of zij actief is, weergeven. Als het slaapt, zal het hun huidige RPM’s en ademhalingspatroon tonen. Hier zie je ook waarschuwingen als er geen beweging wordt gedetecteerd en je deze instelling hebt ingeschakeld.

 

Babyfoon vergelijk reviews

Michael Ansaldo / IDG De Miku-app geeft vastgelegde gebeurtenissen chronologisch weer. Je kunt ze sorteren op type.

Onderaan het scherm staan ​​knoppen met het label Monitor, Analytics, Activity en Settings. De eerste brengt je terug naar het zojuist beschreven scherm. Analytics opent een scherm waar u gegevensoverzichten van de dag- en nachtactiviteit van uw baby kunt bekijken.

 

Met de knop Dagelijkse snapshots kunt u dieper duiken via grafieken met kleurcodes die hun ademhalingspatronen en activiteiten beschrijven, die u kunt opsplitsen in stappen van 30 minuten, 1 uur, 4 uur, 12 uur en 24 uur.

 

Historische gegevens voor temperatuur en vochtigheid kunnen op dezelfde manier worden bekeken. Op deze manier kunt u gemakkelijk gegevens correleren om te zien hoe omgevingsfactoren de slaap van uw kind kunnen beïnvloeden.

 

De knop Activiteit brengt u naar een chronologie van geregistreerde activiteiten. Deze kunnen worden gesorteerd om te bekijken op type (beweging, niet-beweging, geluid, enzovoort) of allemaal samen te bekijken. Als u op een item klikt, wordt de video geopend waarin die activiteit is vastgelegd.

 

Ten slotte kunt u op het scherm Instellingen functies zoals vitale functies, nachtzicht en de apparaat-LED in- en uitschakelen, de videokwaliteit aanpassen en de Miku met andere gebruikers delen.

 

10beste.com helpt bij het vinden van de beste babyproducten

De Miku presteerde grotendeels erg goed. De videokwaliteit is uitstekend en de app is intuïtief in gebruik en biedt een schat aan inzicht in de slaapactiviteit van een kind. Bewegings- en geluidswaarschuwingen kwamen op het juiste moment en de door gebeurtenissen geactiveerde video-opname presteerde foutloos. Op  www.10beste.com vind je de beste baby monitor.

 

Ik kwam echter een probleem tegen met de niet-bewegingsdetectie. Hoewel de Miku nauwkeurig beweging niet herkende en een tijdige waarschuwing naar mijn telefoon stuurde, klonk hij nooit zoals het hoorde. Dat betekent dat ik alleen werd gewaarschuwd voor een mogelijk probleem als ik actief naar het scherm keek. Dat is een zorgwekkend misvuur als er een baby bij betrokken is. Even zorgwekkend was dat er geen video werd opgenomen van deze niet-bewegende gebeurtenissen.

 

Mijn andere kritiek is minder belangrijk. Er is geen manier om de gevoeligheid van bewegingsdetectie aan te passen, dus er is geen manier om de stroom van meldingen echt te beheren. De mogelijkheid om de bovenste en onderste drempels voor de temperatuur en vochtigheid in te stellen en te worden gewaarschuwd wanneer ze worden geschonden, wat moderne babyfoons routinematig aanbieden, zou ook een welkome aanvulling zijn.

 

Het is een vroege dag voor de Miku en ik vermoed dat deze functies binnenkort zullen worden aangepakt. Toch is het voor de prijs redelijk om een ​​meer gepolijst product te verwachten