Auto items kopen

Auto artikelen die iedereen nodig heeft

Voor ons meisjes die altijd onderweg zijn, is het essentieel dat we in onze auto hebben wat we nodig hebben om de dag door te komen, vooral als we te laat komen of niet zo voorbereid zijn als nodig is. Als je in woont

Voor ons meisjes die altijd onderweg zijn, is het essentieel dat we in onze auto hebben wat we nodig hebben om de dag door te komen, vooral als we te laat komen of niet zo voorbereid zijn als nodig is. Als je in een stad woont of veel in je auto zit, weet je precies wat ik bedoel. We willen ons nooit in een sleur bevinden. Het is geen goed gevoel als we op weg naar huis van het werk vast komen te zitten in het verkeer en niet naar huis kunnen stoppen om onze make-up te veranderen of op te fleuren omdat we niet te laat willen zijn voor een date, of wanneer we op weg naar ons werk en beseften dat we halverwege naar kantoor waren vergeten deodorant aan te trekken, maar geen tijd hebben om terug te keren. Dus wat doen we? We hebben een kleine kit samengesteld die gevuld is met onze benodigdheden die de dag keer op keer helpt te redden en ons van alle angst bevrijdt.

De beste auto artikelen bestellen online

Ga hier om andere handige items te vinden zoals beste polijstmachine auto en beste zitverhoger voor auto.

Auto producten vinden

Nee, ik bedoel niet dat je je cosmetische koffer overal mee naartoe moet sjouwen en ik bedoel zeker niet dat je een enorme cosmetische koffer in je auto moet hebben. Ik bedoel alleen dat je voorbereid moet zijn. Ga naar de plaatselijke handige winkel of waar u uw make-up koopt en koop een secundaire voorraad van uw favoriete concealer, blos, mascara en lippenstift – alleen de essentiĆ«le zaken waar u op vertrouwt. Stop ze in een schattig koffertje en steek het in je zijvak. Op deze manier ben je gedekt als je ooit een kleine update nodig hebt of als er een puistje de hele dag door opduikt. Woordspeling bedoeld.

 

Periode Bescherming

We hebben het allemaal weleens meegemaakt. Onze menstruatie komt een paar dagen te vroeg en we zijn niet voorbereid. We hebben niet genoeg tijd om onderweg naar het werk te stoppen in de winkel en we zijn bang om onze collega’s te vragen of ze een extra tampon over hebben. Het is niet leuk. De volgende keer dat dit gebeurt, zijn we voorbereid om ons te behoeden voor de angst en mogelijke schaamte. Waarom? Omdat we een paar tampons, maandverbandjes en doekjes voor vrouwelijke hygiĆ«ne in een kleine plastic zak hebben gedaan en de tas onder de bestuurdersstoel verbergen zodat ze veilig kunnen worden opgeborgen. Moeder natuur is niet altijd voorspelbaar, maar we vinden het niet erg, we zijn op alles voorbereid.